'Everyone is a genius. But if you judge a fish by its ability to climb a tree it will live its whole life believing that it is stupid.' Albert Einstein

Loopbaanontwikkeling

Ben je op zoek naar meer passie en bezieling in je leven of een nieuwe uitdaging in je werk?

Wil jij ontdekken wat jouw mogelijkheden zijn en je talenten meer inzetten?

Essence biedt jou de mogelijkheid om samen met een ervaren coach aan loopbaanontwikkeling te werken. In bepaalde periodes van je loopbaan is het soms wenselijk of zelfs noodzakelijk de balans op te maken. Waar ligt mijn passie? Wil ik dit werk nog lange tijd blijven doen? Waar ligt mijn kracht, wensen en capaciteit om optimaal in het werk te functioneren of de juiste plek op de arbeidsmarkt te vinden.

Essence begeleidt je in dit proces met een doelgerichte en effectieve aanpak die aansluit op jouw situatie om te komen tot keuzes over het vervolg van je carrière. Dit kan bij een ander bedrijf, binnen hetzelfde bedrijf in een andere functie maar het kan ook in je huidige functie met een andere invulling ervan.

Essence biedt je in een veilige omgeving ondersteuning aan om samen te zoeken naar een wijze waarop je krachtiger, doelgerichter en effectiever kan functioneren. Je krijgt handvatten aangereikt om  bewuster te gaan leven om in elke situatie te kunnen kiezen hoe je denkt, voelt en reageert.

Ons doel is om je te helpen om de gewenste beweging te willen te durven maken!