'Van samen werken naar samenwerken'

Zakelijk

Essence is er op gericht medewerkers en organisaties te helpen met vragen en uitdagingen in de zakelijke omgeving. Wij hanteren een oplossingsgerichte aanpak waarbij wij niet om, maar door de conflicten heen gaan; nieuwe inzichten en concrete stappen vooruit. Een organisatie kan alleen groeien als de structuur en de mensen dit ondersteunen.

Het is van groot belang om medewerkers te blijven stimuleren en inspireren en te onderzoeken wat zijn of haar kwaliteiten zijn om mee te groeien binnen de organisatie. Essence biedt ondersteuning om medewerkers te leren regie te nemen over hun eigen professionele houding en gedrag, zodat zij weer een gemotiveerde en succesvolle bijdrage aan de organisatie kunnen leveren en daarna met vertrouwen in zichzelf de eventuele vervolgstappen te zetten.

Essence geeft intensieve ondersteuning bij het selecteren, inspireren, ontwikkelen, behouden van medewerkers die uw organisatie meerwaarde bieden om te zorgen dat de juiste medewerkers op de juiste plek terecht komen. Wij hebben vele middelen en instrumenten om te helpen bij deze ontwikkelingen.

Wij werken vanuit de gedachte “een leven lang leren” en positieve psychologie.

Contact